Dünya Çevre Günü kutlanıyor

Kadıköy Belediyesi, Dünya Çevre Günü’nü farklı etkinliklerle kutluyor.

30 Mayıs 2013 - 16:47
Kadıköy Belediyesi, Dünya Çevre Günü’nü farklı etkinliklerle kutluyor.
Etkinlikler kapsamında 5 Haziran Çarşamba günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde ilköğretim öğrencilerine yönelik 2 oyun var. Saat 10.00’da ÇEVKO Vakfı Özel Tiyatro Grubu “Çevki Geri Dönüşüm Yolunda”, 11.15’te de Zorlu Enerji ortaklığıyla TOÇEV Çocuk ve Gençlik Tiyatro Grubu “Enerjimiz Çocuklar İçin” adlı tiyatro gösterimi ve interaktif gösteri yapacaklar. 
6 Haziran Perşembe günü ise 10.30-13.30 saatleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi’nde “Çevre Ödüllleri Töreni” yapılacak.
Çevre dostu işyeri, AVM, kurum ve kuruluşlara, gönüllülerinin katkılarıyla düzenlenen “Kadrajımdan Kadıköy” çevre temalı yarışmada ve “Muhteşem Dönüşüm” Solucanlarla Kompost resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Ayrıca yıl içinde Çevre, Atık, İklim ve Solucanlarla Kompost çalışmalarında yer alan Kadrajımdan Kadıköy yarışmasının jüri üyelerine ve yarışmaya katılan okullara, en çevreci site, apartman ve işyerine, en çevreci AVM, market ve iş merkezlerine, en çevreci eğitim Kurumlarına, Feneryolu Gönüllü Evi’ne, Fenerbahçe Gönüllü Evi ve Solucanlarla Kompost Projesi katılımcı okullarına, çevre dostu plaketleri verilecek. Ödül töreninin ardından verilen kokteylin ardından etkinlik sona erecek. 
 

ARŞİV