“Faydam Dokunsun” diyorsanız…

Temiz Hasat Tüketim Kooperatifi, hem çiftçiye hem de sağlıklı beslenmek isteyen herkese “Faydam Dokunsun” diyerek harekete geçiyor.

15 Haziran 2020 - 15:54

Tamamı gönüllülerden oluşan, kazancıyla çalışan yörelerde sürdürebilir ekonomik kalkınma modelleri kurmayı amaçlayan bir sosyal girişim olan Temiz Hasat Tüketim Kooperatifi, hem çiftçiye hem de bağışıklığın çok büyük önem taşıdığı bu dönemde sağlıklı beslenmek isteyen herkese “Faydam Dokunsun” diyerek yıllık Dayanışma Paketi projesini hayata geçirdi.  Bu proje ile hem sağlıklı beslenebilir hem de çiftçilere destek olabilirsiniz.

Dayanışma Paketi’yle, Temiz Hasat'ın direkt olarak üreticiden aldığı sağlıklı ve temiz temel gıdaya bir yıl boyunca üç ayda bir adrese koli teslimi şeklinde ulaşılabiliyor. Temiz Hasat gerçekleştirdiği bu projeyle mevsiminde yapılan hasatla bereketi artan toprağın zenginleşmesine destek oluyor. Aynı zamanda, tüketici kendi mutfağını planlarken üreticiye de yıllık planlama olanağı sağlayarak, üreticinin kazancını güvence altına alıyor.

Siz de Temiz Hasat Dayanışma Paketi üyeleri arasına katılarak sofranıza sağlıklı ve temiz gıda koyabilir, sevdiklerime ve küçük çiftçiye "Faydam Dokunsun” diyebilirsiniz. Temiz Hasat projesine katılmak ve daha detaylı bilgi almak için isim, telefon ve e-postanızı [email protected] adresine iletmeniz yeterli.

Temiz Hasat Tüketim Kooperetifi web sayfası: https://www.temizhasat.com


ARŞİV