Çocuk Eğitim Birimi başvuruları başladı

İBB Şehir Tiyatroları Çocuk Eğitim Birimi, tiyatro sanatında yetenekli ve hevesli çocukları yetiştirmek için öğrenci kaydı almaya başladı

07 Ekim 2024 - 14:33

İBB Şehir Tiyatroları, geleceğin sanatçılarını yetiştirdiği Çocuk Eğitim Birimi'ne başvuruları almaya başladı. 

Deneyimli eğitimcileri kadrosunda bulunduran Çocuk Eğitim Birimi, sahne, dans, müzik, tasarım, sosyal beceri, dramaturgi, diksiyon alanlarında iki yıllık özel eğitim veriyor.  Eğitime başvuran çocuklar yeteneklerine göre değerlendirilecek. Eğitimler ise iki yıl boyunca ücretsiz olarak, Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’de verilecek.

BAŞVURULAR 7 EKİM’DE

Çocuk Eğitim Birimi mülakat başvuruları 7 Ekim Pazartesi günü başlayacak ve 14 Ekim Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek. İki aşamalı olarak yapılacak mülakatın birinci aşaması Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde saat 10.00’da başlayacak.

Birinci aşama mülakatı için adayların kendi seçecekleri bir şiir ve bir şarkıyı ezberlemeleri gerekiyor. Birinci aşamayı geçen adayların listesi, mülakat sonunda İBB Şehir Tiyatroları web sayfasından liste halinde duyurulacak. Birinci aşamayı geçen adaylar, ikinci aşama ise 27 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde yapılacak.       

Adaylar, ön kayıt başvuru formlarına İBB Şehir Tiyatroları web sitesinden ulaşılabilir. 

Mülakata girecek adayların 01.01. 2014 – 31. 12.2016 tarihleri arasında doğmuş olmaları  ve sağlık ocaklarından ya da semt polikliniklerinden sağlık raporu, yeni çekilmiş iki adet fotoğraf (4,5 cm * 6 cm) ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte, ilan edilen tarihler arasında, kayıt başvurularını bizzat gelerek, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi Sahne Direktörlüğü’ne verilmesi gerekiyor.


ARŞİV