Nihat Işık'ın duvarına bahar geldi

Nihat Işık İlkokulu’nun öğrencileri, öğretmenleri ve velileri bir araya gelerek okul duvarını güzelleştirmek için boyama etkinliği düzenledi

15 Nisan 2024 - 13:17

Kadıköy Caferağa Mahallesi’nde yer alan Nihat Işık İlkokulu, rengarenk bir etkinliğin adresi oldu. Okulun öğrencileri, öğretmenleri ve velileri el ele verdi, güzelleştirmek için okulun dış duvarını boyadı.

Uçurtmaların, uğurböceğinin uçtuğu okul duvarında, çiçekler açtı, çocuklar salıncağa binmenin keyfini yaşadı. Okulun 198 öğrencisi fırçasıyla, işbirliği içinde, mutlu bir şekilde hayallerini duvara yansıttı. Mahallelinin güzel sözleri de çocukların yüzünde tebessüm bıraktı.  

“DUVARIMIZ ÇOK GÜZEL OLDU”

Nihat Işık İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinden Ulaş Sevinç, “Okul duvarımız rengarenk oldu.  Çok mutlu oldum. Arkadaşlarımla oynayarak boyama yaptım.” derken Zeynep Üstünel de şunları söyledi:  “İlk defa böyle bir etkinlik yaptık. Boyalarla eğlendik. Dış görünüşü eski halinden daha renkli ve eğlenceli oldu.  Böyle de kalmalı. Duvarımız kirlenmesin. Diğer okullar da yapabilir.”

Kızı 4. sınıfta olan Tuğçe Oğuzhan da “Hem biz veliler hem öğretmenler hem de çocuklar güzel bir etkinlikte birlikte olduk. Emeğimizle yapılan bir iş olması ayrı bir mutluluk.” dedi

 

ARŞİV