Çocuk Sanat Merkezi'nde sınav heyecanı

Kadıköy Belediyesi’nin çocuklara ücretsiz müzik ve sanat eğitimleri verdiği Çocuk Sanat Merkezi’nde sınav heyecanı sona erdi.

14 Eylül 2011 - 10:38

Kadıköy Belediyesi’nin çocuklara ücretsiz müzik ve sanat eğitimleri verdiği Çocuk Sanat Merkezi’nde sınav heyecanı sona erdi.
Bale, Dans, Drama, Resim ve Müzik Bölümlerine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, yetenek sınavında ter döktüler. Kadıköy’de ikamet eden 5 ila 14 yaşlarındaki öğrenciler bir yıl sürecek ücretsiz eğitimden yararlanabilmek için yeteneklerini sergilediler. Yoğun başvuru nedeniyle yetenek sınavına tabi tutulan öğrenciler, konularında uzman öğretmenler tarafından seçiliyor. Merkezin, Drama ve Resim bölümlerine ise kayıt için yetenek sınavı uygulanmıyor.
Sınava çocuklarını getiren veliler ise, farklı bir heyecan yaşadılar. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’ndeki eğitimin ücretsiz olması ve konservatuvar standartlarında uzman eğitmenler tarafından birebir eğitim vermesi nedeniyle tercih ettiklerini kaydeden veliler, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e teşekkür ettiler.


DERSLER 4 EKİM’DE BAŞLIYOR
Yeni eğitim yılına 4 Ekim’de başlayacak olan Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’ndeki yetenek sınav sonuçları 22 Eylül Perşembe günü Çocuk Sanat Merkezi’nin www.cocuksanatmerkezi.kadikoy.bel.tr internet sitesinden yayınlanacak.
 


ARŞİV