Gönüllüler faaliyetleri konuştu

Kadıköy Belediyesi Komite Başkanları Toplantısı Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

14 Nisan 2016 - 16:05
Kadıköy Belediyesi Komite Başkanları Toplantısı Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Kadıköy Belediyesi Meclis Üyelerinin yanı sıra  Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri, Geçmiş Dönem Başkanları ile Gönüllü Evlerinin mevcut Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu yaptı.
Nuhoğlu gönüllü faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek bir takım önerilerde bulundu. Mahallelerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda faaliyet düzenlemeyi öneren Nuhoğlu “Aranıza yeni üyeler katarak herkesi bu gönüllük anlayışı ile kucaklayın”  dedi.
Nuhoğlu’nun ardından konuşan Yönetim Kurulu üyesi Nesibe Müsevitoğlu ise, komiteler nasıl kurulur, çalışma usulleri, komite başkanlarının bilmesi ve dikkat etmesi gereken konular, etkinlik düzenlerken dikkat edilecek hususlar konusunda açıklamalarda bulundu.
Gönüllü Merkezi Sorumlusu Engin Baran ise 2013-2015 yılı faaliyetleri, istatistikler,  gönüllü demografik yapısı ile ilgili katılımcılara bilgiler verdi.

ARŞİV