Gönüllüler kültür gezilerine devam ediyor

Suadiye ve Bostancı gönüllülerinin ortak olarak düzenlediği Konya Şeb-i Arus kültür gezisi, 08-09 aralık tarihlerinde gerçekleştirildi

22 Ocak 2016 - 09:34
Suadiye ve Bostancı gönüllülerinin ortak olarak düzenlediği Konya Şeb-i Arus kültür gezisi, 08-09 aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Tur rehberliğini  yapan Ayşen Arıç Güzel’in yaptığı etkinlik programında Karatay, İnce Minareli Medreseler, Şems Tebriz-i, Mevlana türbeleri ve müzeler  yer aldı.  Şeb-i Arus törenine katılan gönüllüler gezi programı sonunda Akşehir’de Nasreddin hoca türbesini de ziyaret etti.

Suadiye Gönüllüleri Sarıyer’deydi
Suadiye Gönüllüleri, kültür komitesi ve çevre gezi komitesinin birlikte düzenlediği Sarıyer Bahçeköy’deki iki bine yakın bitki türü bulunduran açık hava müzesi etkinliğine katıldı. Gönüllüler ardından 1927-1975 dönemlerine ait klasik altmıştan fazla otomobilin sergilenmekte olduğu Özel Ural Ataman Klasik Otomobil Müzesi’nin eşsiz dekorasyonu ve koleksiyonu inceledi.
Suadiye gönüllü evi sağlık komitesinin hazırladığı sağlık semineri etkinliği uzman doktor Ayşim Oflazer’in anlatımıyla bel ve boyun rahatsızlıkları üzerine gerçekleştirildi.

ARŞİV