Gönüllülerden coşkulu kutlama

Kriton Curi ve Feneryolu gönüllüleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı

02 Haziran 2016 - 14:09
Kriton Curi ve Feneryolu gönüllüleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı

Kriton Curi Parkı gönüllüleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Eğitmen Koleji ile birlikte düzenledikleri törenle kutladı. Mahalleliler, Gönüllüler ve Eğitmen Koleji gençleri bando eşliğinde bayrak ve flamalarla marşlar söyleyerek çevrede yürüyüş yaptı. Daha sonra Kriton Curi parkı anfitiyatroda saygı duruşu ve İstiklal marşı ile törene geçildi.
Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi yönetiminden Oktay Özdil’in açılış konuşmasının ardından Eğitmen Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Ertunç Turhan günün anlam ve önemini vurguladı. Daha sonra öğrenciler şiirler okudu. Samsundan Doğan Güneş adlı oratoryonun ardından halkoyunları performanslarını sergilediler. Kriton Curi Parkı gönüllüleri TSM korosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

MOSTAR’DA ANMA VE KUTLAMA
Feneryolu Gönüllüleri ise 19 Mayıs’ta Bosna Hersek’e bir gezi düzenledi.Bosna Hersek’in Mostar şehrindeki Türk Konsolosluğu önünde İstiklal Marşını okuyan gönüllüler marşlar eşliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşku ile kutladılar.
 

ARŞİV