'Kadıköy'de çocuk olmak varmış.' diyeceksiniz

23 Nİsan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Kadıköy'de her yıl olduğu gibi bu yılda dolu dolu geçecek...

18 Nisan 2012 - 13:37

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na sayılı günler kaldı. Kadıköy’de bu yıl da dolu dolu bir 23 Nisan etkinlik programı çocukları bekliyor. Önümüzdeki Pazartesi günü kutlanacak olan bu muhteşem bayram, Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik programıyla adeta bir çocuk şölenine dönecek.

Kadıköy Belediyesi-Maylo Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri adıyla düzenlenecek kutlama programında neler var neler. Bayram şenlikleri Kadıköy’de bu yıl 21 Nisan Cumartesi günü yapılan resmi açılışla başlayacak.
21-22-23 Nisan 2012 tarihleri boyunca düzenlenecek şenliklerin adresi Kadıköy’de yeşilin kalbi ve kentin akciğeri konumundaki Selamiçeşme Özgürlük Parkı olacak. Bu tarihlerde etkinlikler 13.00-18.00 saatleri arasında aralıksız devam edecek.
BU KONSER KAÇMAZ
22 Nisan Pazar günü Kadıköylü çocukları muhteşem bir Pinhani konseri bekliyor. Konser Park’taki Açık Hava Tiyatrosu’nda saat 18.00’de başlayacak.
Daha neler var neler… Sanat, kültür, eğlence, spor faaliyetleri ve bir çok eğlenceli aktivite Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri kapsamında çocukları bekliyor.
Şunu belirtmek de fayda var. Şenlik tarihleri 21-22-23 Nisan 2012 tarihleri olarak belirlense de aslında bu tarihler dışında da bir dizi etkinlik, bayram kutlamaları dolayısıyla çocukları bekliyor. Bunlar neler mi?
15-30 Nisan tarihleri arasında “Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar” resim sergisi Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde çocukları bekliyor. 29 Nisan’da saat 13.00’te Dumlupınar Şehit Çağlar Mengü Parkı’nda Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi ve Çocuk Etüt Merkezleri’nin Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı Gösterisi olacak.

MİNİKLERİN GAZETECİLİK MERAKI

Kadıköy Belediyesi Mevhibe İnönü Anaokulu öğrencileri, meslekleri tanıma kapsamında Gazete Kadıköy’ü ziyaret etti. 12 öğrenci ve öğretmenden oluşan öğrenci grubu, gazetecilik ile ilgili merak ettikleri sorulara cevap aradı.

Mustafa SÜRMELİ

ARŞİV