'Kurbağalıdere hızlanıyor'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının hızlandırılacağı sözünü verdi.

04 Eylül 2014 - 15:01

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköylüler için kangren haline gelen Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının hızlandırılacağı sözünü verdi.
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Belediye seçimlerinin ardından 3. dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Kadir Topbaş'ı ziyaret etmişti. Kadir Topbaş da 2 Eylül Salı günü Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Kadir Topbaş ile Aykurt Nuhoğlu, başta Kurbağalıdere'nin ıslahı gibi kronik hale gelmiş ve aciliyet arz eden projeler olmak üzere Kadıköy'ün önde gelen sorunlarını konuştular.
Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu, görüşme sırasında Çevre Müdürlüğü tarafından Kurbağalıdere’de yaptırılan ve sudaki kirliliği gösteren tahlil sonuçlarını Kadir Topbaş ile paylaştı. Konunun önemli olduğunu, ıslah çalışmalarını bizzat denetleyeceğini belirten Kadir Topbaş, sorunun çözümü için özel ilgi göstereceğini ve çalışmaları yakından takip edeceğini söyledi.
Kadir Topbaş ile Aykurt Nuhoğlu, önümüzdeki haftalarda yeniden biraraya gelerek dereyi gezip, ölçüm yaptıracaklar, Topbaş’a ayrıca konuyla ilgili brifing verilecek.

 

 


ARŞİV