'Nikah şekeri tadında destek'

Anıl Bayhan ile Paul Morgan çiftinin nikah törenlerinde nikah şekeri yerine sokak hayvanının fotoğrafının yer aldığı broşür dağıtılacak. Bu sayede Kadıköy Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma...

04 Mayıs 2011 - 14:18

Anıl Bayhan ile Paul Morgan çiftinin nikah törenlerinde nikah şekeri yerine sokak hayvanının fotoğrafının yer aldığı broşür dağıtılacak. Bu sayede Kadıköy Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barındırma Merkezi'ne destek veren çift, "Sevimli dostlarımıza yardım edebildiysek ne mutlu bize" dedi.


Anıl Bayhan ile Paul Morgan çiftinden sokak hayvanlarına nikah şekeri tadında broşürlü destek geldi. Bayhan ile Morgan, nikah törenlerine katılan kişilere nikah şekeri yerine sokak hayvanının fotoğrafının yer aldığı broşür dağıtacak. Kadıköylü olarak Kadıköy Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barındırma Merkezi’nin çalışmalarına gönüllü olarak her zaman maddi ve manevi destekte bulunmak istediğini ifade eden Anıl Bayhan, “Nikah hazırlığımız sırasında nikah şekerine ayrılacak payın daha anlamlı bir yere aktarmanın yollarını aradık. Kadıköy Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barındırma Merkezi’nin ‘Kadıköy’ün köpekleri’ adlı internet sitesine, nikah şekeri dağıtmak yerine Barındırma Merkezi’ne destekte bulunmak istediğimizi belirten bir mesaj gönderdik. Birgün sonra Merkez’in aktif üyelerinden Pınar Satıoğlu bizimle iletişime geçti. Kendisinden Merkez’in çalışmaları hakkında bilgi aldık. Pınar Hanım’ın bizi yönlendirmesi ile nikah töreninde, nikah şekeri yerine dağıtacağımız minik broşürler hazırladık” diye konuştu.

“MİNİK DOSTLARIMIZ DESTEK BEKLİYOR”
Broşürün üzerindeki fotoğrafın Barındırma Merkezi’nin gönüllü üyelerinden fotoğrafçı Ali Bahadır Minibaş’a ait olduğunu vurgulayan Bayhan, sözlerine şu şekilde devam etti: “Umarız bu vesile ile Barındırma Merkezi’ni destekleyenlerin sayısı daha da artar. Merkez’deki minik dostlarımızın en önemli ihtiyacı kendilerine mutlu bir yuva bulabilmek. Bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz.”

Seyhan KALKAN VAYİÇ


ARŞİV