'Okul Öncesi' Şenlik

Kadıköy Birinci Okul Öncesi Çocuk Şenliği’nde buluşan çocuklar doyasıya eğlendi

26 Mayıs 2016 - 14:20
Birinci Okul Öncesi Çocuk Şenliği, 24 Mayıs Salı günü Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda yapıldı. Yüzlerce çocuğun aileleriyle katıldığı ve doyasıya eğlendiği Çocuk Şenliği’ne; Yalçın Özden, Bennu Yıldırımlar, Ali Uyandıran ve Doğukan Manço gibi sanat ve gösteri dünyasından ünlü isimlerin yanısıra Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi katıldı.  Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Başar Necipoğlu
Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kadıköy Belediyesi tarafından desteklenen Çocuk Şenliği’nde; eğlenceli aktiviteler, mini zumba, animasyon, yüz boyamalar, sihirbaz ve sürpriz kahramanlara kadar eğlence adına çocuklar için hiçbir şey unutulmadı.
Şarkıları ve kişiliğiyle unutulmayan sanatçı Barış Manço da etkinlikte hatırlandı. Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço çocuklarla birlikte sahneye çıktı ve çocuklarla birlikte Barış Manço şarkılarını seslendirirken, anne-babaları geçmişe doğru yolculuğa çıkardı.
Kadıköy Birinci Okul Öncesi Çocuk Şenliği’nin açılışında kısa bir konuşma yapan Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, ilçede okul öncesi eğitime emeği geçen tüm yönetici, eğitimci ve velilere teşekkür etti. Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, düzenledikleri şenlik ile Kadıköy’deki okul öncesi eğitimin kalitesini tüm Kadıköylülerin görmesini istediklerini söyledi. Yahşi, okul öncesi eğitimin, kişinin ileriki eğitim yaşamında da etkili olduğunu ifade etti.  Daha sonra Çocuk Şenliğine davet edilen sanatçılar ve protokol sahneye çıkarak mutluluğun resmini yaptı.


 

ARŞİV