19 Mayıs Kadıköy'de coşkuyla kutlanacak

Kadıköy’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak. Kadıköy Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerin merkezi Kalamış Atatürk Parkı olacak

17 Mayıs 2023 - 11:57

Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak. Gün boyu devam edecek etkinlikler sabah saat 09:00’da Kadıköy İskele Meydanı’ndaki resmî törenle başlayacak. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk’un katılacağı resmi törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak.

KADIKÖYLÜLER PEDAL ÇEVİRECEK

Kutlamaların buluşma noktası olacak Kalamış Atatürk Parkı gün boyunca farklı ve renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın da katılacağı bayram kutlamaları saat 11.00’de klasikleşen bisiklet turu ile başlayacak. Kadıköy’de her yıl düzenlenen ve 19 Mayıs kutlamalarının sembolü haline gelen bisiklet turu bu yıl da renkli görüntüler oluşturacak. Her yaştan Kadıköylünün katılacağı bisiklet turu Kalamış Atatürk Parkı’ndan başlayarak yine bu noktada son bulacak.

KLASİK OTOMOBİL TURU

Bisiklet turundan önce ise saat 10.30’da Kadıköy Belediyesi Başkanlık Binası önünden klasik araçlar renkli görüntülerle konvoy oluşturacak. Klasik otomobilciler, otomobilleri ile Bağdat Caddesi’nde renkli bir tura çıkacak.

GÜN BOYU KUTLAMA

Kadıköylüler Kalamış Atatürk Parkı’nda gün boyu sürecek etkinliklerle 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu ve heyecanını doyasıya yaşayacak. Tüm Kadıköylülerin davetli olduğu bayram kutlamalarında zumba dansı, DJ performansı ve mini konserler düzenlenecek.

 

KAYMAKAMLIĞIN PROGRAMI

Kadıköy Kaymakamlığı da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için bir dizi etkinlik düzenledi. Kadıköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikler, sabah 09.00’da İskele Meydanı’nda başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak. Kadıköy Kaymakamlığı, gün boyu, Erenköy Kız Lisesi’nde düzenlenecek basketbol turnuvası ve masa tenisi turnuvası, Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı tesislerinde yapılacak olan gençlik koşusu gibi bir dizi etkinlikle bayramı kutlayacak.


ARŞİV