21. yıllarını kutladılar

Fakir ve Yardıma Muhtaç Ailelere Destek Derneği, 21. yılını, tüm üyelerinin katılımıyla Caddebostan Büyük Kulüp’te düzenlediği törenle kutladı.

09 Mayıs 2013 - 08:43

Fakir ve Yardıma Muhtaç Ailelere Destek Derneği, 21. yılını, tüm üyelerinin katılımıyla Caddebostan Büyük Kulüp’te düzenlediği törenle kutladı. Dernek üyeleri, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal ile eşi Hamide Kurubal ve Kadıköy Milli Eğitim Müdür Ferşat Ayar da yalnız bırakmadı. Başkan Türkan Bozkurt’un dernek çalışmaları ile ilgili bilgi vermesinin ardından yıldönümü pastası birlikte kesildi.
Türkan Bozkurt’un başkanlığında 4 Aralık 1992 tarihinde kurulan, Fakir ve Yardıma Muhtaç Ailelere Destek Derneği, 25’in üstünde üniversite öğrencisi okutuyor, her ay 20 muhtaç aileye erzak yardımı yapıyor, köylerde eğitim gören öğrencilere giysi ve kırtasıyi malzeme yardımı yapıyor. 
4 Mart 2013’de olağan genel kurul toplantısını yapan derneğin başkanlığına yeniden Türkan Bozkurt seçilirken yönetim kurulu da Şaziye Güçlü, Meral Baş, Nazmiye Safran ve Zühre Korkmaz’dan oluştu.

ARŞİV