21. Yüzyılın Polis Merkezi

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü İskele Polis Merkezi yeni haliyle göz kamaştırıyor.

12 Temmuz 2012 - 13:05
Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü İskele Polis Merkezi yeni haliyle göz kamaştırıyor.
 
MUSTAFA SÜRMELİ
 
Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği’nin de katkılarıyla çağdaş bir görünüme kavuşan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü İskele Polis Merkezi’nin açılış töreni 6 Temmuz 2012 Cuma günü gerçekleştirildi. Törene Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Kadıköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili A. Tayfun Balyemez, başkan yardımcıları Süreya Ensari, Hulusi Özocak, Mustafa Demircan, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, Kadıköy Nüfus Müdürü Nebahat Öztürk, Kadıköy Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Sekreteri İnal Aydınoğlu ve emniyet çalışanları katıldı.
Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Kadıköy Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Sekreteri İnal Aydınoğlu’nun birer konuşma yaptığı törende; Kaymakam Karahan, polisin iyi şartlarda çalışarak, iyi eğitimle emniyet hizmetini yürüterek ve iyi bir iletişimle Kadıköy’de başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.
Emniyet mensuplarının rahat görev yapmalarının ve bu ortamın sağlanmasının önemine değindiği konuşmasında, tüm emniyet personeline başarı dileyen Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköy polisine sağlanan desteğin, yaygınlaşarak İstanbul geneline yayıldığını ve belediyeye bu konuda müracaatlar olduğunu belirtti.
Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak ise kendilerine sağlanan imkanlar nedeniyle destek veren herkese teşekkür ederek, “Emniyet personelimiz, canlarını ortaya koyarak halkımızın huzur ve mutluluğu için kendisine sağlanan imkanlarla en iyi şekilde hizmetlerini yürütmektedir” dedi.
Daha sonra tüm mülki amirler birlikte polis merkezinin açılışını gerçekleştir. Tören düzenlenen kokteylle son buldu.

ARŞİV