4. Kadıköy Fotoğraf Günleri bitti

Kadıköy Fotoğraf Merkezi'nin yaptığı 4. Kadıköy Fotoğraf Günleri güzel bir finalle tamamlandı.

21 Eylül 2011 - 11:53

Fotoamele, Kadıköy Belediyesi ve Bostancı Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen anasponsorluğunu Kadıköy Fotoğraf Merkezi'nin yaptığı 4. Kadıköy Fotoğraf Günleri güzel bir finalle tamamlandı. 

Amatör ve usta fotoğrafçlara aynı perdede buluşturan Kadıköy Fotoğraf Günleri'nde bu yıl da amatör isimlerin yanı sıra İsa Çelik, İbrahim Zaman, Aramis Kalay, Feyza Berker, Firdevs Sayılan, Ahmet Kuzik, Recep Dönmez, Enver Şengül, Abdullah Karbaş ve Ali Öz katıldı. Genel koordinator Ayşe Küçükkurt; “Sokakta gördüğümüz her 100 kişiden 90'ı fotoğraf çekiyor. Hem de öyle amatör makinelerle değil. Hepsinde D-SLR makineler var. Ancak fotoğrafla ilgili etkinliklere baktığızda geçmişe nazaran daha çok da yapılsa ilgi görmüyor. Seyirci bulamayor. Çünkü fotoğraf sanatı dijital sistemle birlikte ucuzladı” dedi.
5. Kadıköy Fotoğraf Günleri için geri sayımın başladığını, çocuk fotoğrafçılardan da gösteriler alacaklarını sözlerine ekleyen Küçükkurt, konuyla ilgili duyuruları yakında yapacaklarını belirtti. Duyuruları www.kadikoyfotografmerkezi.com veya www.fotoamele.com internet sitelerinden de öğrenebilirsiniz. 0216 405 22 62 numaralı telefondan da bilgi alınabilinir.

ARŞİV