4. KGM Futbol Turnuvası başlıyor

Kadıköy Belediyesi 4. KGM Futbol Turnuvası’na katılmak isteyenlerin 30 Nisan tarihine kadar belgelerini teslim etmesi gerekiyor.

12 Nisan 2012 - 10:41

Kadıköy Belediyesi 4. KGM Futbol Turnuvası’na katılmak isteyenlerin 30 Nisan tarihine kadar belgelerini teslim etmesi gerekiyor.

Kayıtları 2 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Kadıköy Belediyesi Gençlik Merkezi (KGM) 4. Futbol Turnuvası’nın katılım şartları belirlendi.
Kadıköy Belediyesi’ne bağlı tüm müdürlükler ve bağlı birimler arasında yapılacak turnuvanın başlangıç tarihi 07 Mayıs 2012 Pazartesi. Müracaat, müdürlükler tarafından KGM’ye yapılacak. Oyuncu listeleri, personel kimlik fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopilerinin, son kayıt tarihi olan 30 Nisan mesai bitimine kadar KGM’ye teslim edilmesi gerekiyor.
Turnuva maçları KGM halı sahalarında yapılacak. Maç saatleri personelin çıkış saatlerine göre ayarlanacak. Turnuvadaki maç kuraları, 3 Mayıs Perşembe günü takım kaptanları nezaretinde saat 12:30’da KGM’de çekilecek.
Maçlar, ilk tur lig usulü, ikinci tur ise çapraz eşleşme ile eleminasyon sistemine göre oynanacak. Fikstür için kura çekimi yapılırken seri başı uygulaması yapılacak. Seri başı uygulaması son 3 seneyi kapsayacak. Kadıköy Belediyesi müdürlüklerine bağlı hizmet veren firma personeli çalıştığı veya hizmet ettiği birim takımlarına dâhil edilebilecek. Takım oluşturamayan birim veya müdürlükler, birleşerek tek takım halinde turnuvaya katılabilecekler, ancak aynı müdürlük veya bağlı birimler ikinci bir takım adı altında turnuvada müracaat edemeyecek. Belediye personeli ve belediye’ye bağlı birimlerde çalışan personel haricinde veya aynı firmanın belediye dışında hizmet veren bölümlerinde çalışan personeli oynatan takımlar diskalifiye edilecek. Takımlar 7 as, 5 yedek oyuncudan oluşabilecek. Grup maçları tek devreli lig usulü üzerinden oynanacak. Maçlar 17.00 -17.30-18.00-18.30 saatlerinde oynanacak. Fikstür, kura çekiminden sonra oluşturulacak.
Takımlar esame listelerinde maksimum 5 yedek oyuncu bulundurabilecek ve maç başına en fazla üç (3) oyuncu değiştirme hakkına sahip olacaklar.
 
Maçlar 25’er dakikalık 2 devre halinde oynanacak. Eleme maçlarında normal süre berabere biterse seri penaltı atışlarına geçilecek.

ARŞİV