7 Renk 7 Tepe İstanbul

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim görenlerin ürünleri, 2-5 Haziran günleri arasında “Yedi Renk Yedi Tepe İstanbul” yıl sonu programında sergilenecek

29 Mayıs 2015 - 11:18

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, yılsonu programına hazırlanıyor. Tüm yıl Halk Eğitim Merkezi’nde çeşitli kurslara katılan Kadıköylüler, dört gün boyunca ürünlerini sergileyecek. “Yedi Renk Yedi Tepe İstanbul” yıl sonu programı, 2 Haziran Salı günü 19.00’da sergi açılışıyla başlayacak. Sergide, sanat ve meslek edinme kurslarında eğitim alan kursiyerlerin ürünleri yer alacak. Karma sergide el sanatları, seramik, cam, nakış, resim, ahşap şekillendirme, ahşap yakma, gemi yapımı vb. kurslardan seçme çalışmalara yer verilecek.
İkramdan sonra sahne programına geçilecek. Tiyatro kursiyerlerinin sahneleyeceği İstanbul’un fethini konu alan kısa bir canlandırmanın ardından müzik ve halk oyunları öğretmenleri ve kursiyerleri bir gösteri sunacak.  
Program Yedi Renk Yedi Tepe İstanbul defilesi ile son bulacak. Defile kıyafetleri, giyim, modelistlik ve stilistlik kurslarının öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanıyor. Kıyafetlerde, medeniyetler kenti İstanbul’un tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri işleniyor.
Yıl sonu sergisi 5 Haziran’a kadar devam edecek. 

ARŞİV