Acıbadem Gönüllüleri, Ata'yı andılar

Acıbadem Gönüllüleri ve misafirleri, Gönüllü Evi’nde 9 Kasım Cumartesi günü saat 09.00’da, 10 Kasım Atatürk’ü Anma programında biraraya geldiler.

20 Kasım 2013 - 16:15
Acıbadem Gönüllüleri ve misafirleri, Gönüllü Evi’nde 9 Kasım Cumartesi günü saat 09.00’da, 10 Kasım Atatürk’ü Anma programında biraraya geldiler.
 
Atatürk’ün spora verdiği önemin de konuşulduğu program, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ve Gençliğe Hitabe’nin okunmasıyla devam etti. Acıbadem Gönüllüevi Başkanı Neşe Uçak’ın açılış konuşmasının ardından Eğitim Komite Başkanı Ece Olpak ile Spor Öğretmeni Volkan Budaksal sunumlarını yaptılar. Şiirlerle Ata’mızı anan Acıbadem Gönüllüleri ve misafirleri, “Ne mutlu Türküm” diyerek programı bitirdiler.
 
ACIBADEM GÖNÜLLÜLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU            
Acıbadem Gönüllüleri, geçtiğimiz hafta Lagün Kahve’de kahvaltıda buluştular. 68 gönüllünün katıldığı kahvaltıda, yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla güzel sohbetler eşliğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Gönüllü Başkanı Neşe Uçak kahvaltıya başlamadan açılış konuşmasında katılan üyelere teşekkür edip, hep birlikte güzel organizasyonlar yapacağını ve Acıbadem’i el birliğiyle kalkındıracaklarını söyleyip konuşmasını sona erdirdi. Gönüllü merkezi yönetim kurulu üyesi Ayşen Gürer ise konuşmasında bu günü organize edenlere teşekkür ederek, Acıbadem Gönüllüleri’ne her zaman destek olacaklarını ifade etti.
Neşeli geçen ve katılımın büyük olduğu kahvaltıda, eski üyeler yeni üyelerle tanışıp kaynaşma olanağı bulundu, gönüllü evinin çalışmaların hakıknda bilgi verildi. Kahvaltıya, komite başkanları, üyeler ve geçmiş dönem başkanları da katıldı. 

ARŞİV