Acıbadem Yılın öğretmenini seçti

Acıbadem Gönüllüleri, emekli edebiyat öğretmeni yazar Rifat Gökçen’i yılın öğretmeni seçti.

07 Aralık 2011 - 10:53

11 Kasım Cuma günü Acıbadem Gönüllüleri’nin geçen dönem başkanı bu yılki sekreteri Leyla Gökçen’in babası Rifat Gökçen’in hem 94. yaş günü kutlandı, hem de yılın öğretmeni ödülü verildi. Ödül plaketini, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk adına Ayşen Gürer verdi. Gönüllüler, Rifat Gökçen’e nice sağlıklı, mutlu ve uzun seneler dilediler.

Gönüllü Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Ayşen Gürer, Haluk Okumuş, Nurhan Kutman ve Acıbadem Gönüllüleri’nin katılımıyla özel ve anlamlı bir gün yaşandı.
Edebiyat öğretmenliğinden emekli olan Rifat Gökçen, iki yıl önce Kadıköy Gönülülleri’nin düzenlediği kompozisyon yarışmasında ikinciliği kazanmıştı. Gökçen’in okullarda okutulan Tavsiyeli ve Testli Ders Kitaplarının Tanıtımı, İlçeleriyle Samsun ve Karadeniz Bölgesi, İstanbul ve Marmara Bölgesi ile Kadıköy’ü tanıtan ders kitapları bulunuyor. Gökçen’in toplam 60 kitabı var. 
KAHVALTIDA BULUŞTULAR
Acıbadem Gönüllüleri, 25 Kasım Salı günü sabahı da her yıl geleneksel olarak düzenledikleri açılış kahvaltısında buluştular. Acıbadem Gönüllüleri, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyelerinden Ayşen Gürer, Nurhan Kutman, Haluk Okumuş ile Gönüllü Merkez Sorumlusu Engin Baran’ın da katıldığı Acıbadem Sakızağacı Pastanesi’ndeki kahvaltı neşeli geçti. Gönüllüler, yeni dönemde yapacakları çalışmaları da konuştular.
 

ARŞİV