Acıbadem'de ‘Kentsel Dönüşüm' semineri

Acıbadem Gönüllü Evi’nde geçtiğimiz günlerde “Çevre-Kentsel Dönüşüm” semineri vardı.

12 Mart 2014 - 13:59
Acıbadem Gönüllü Evi’nde geçtiğimiz günlerde “Çevre-Kentsel Dönüşüm” semineri vardı. Açılış konuşmasını Gönüllü Evi Başkanı Neşe Uçak yaparak, sözü Kadıköy Belediyesi İmar Müdür Yardımcısı Bihterin Güven’e verdi.
Güven, kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdiği seminerle karşılıklı olarak soru-cevap şeklinde sunum yaptı. Fikirtepe’den gelen konuklar da, kentsel dönüşüm ile ilgili çeşitli bilgiler vererek, katılımcıları aydınlatmaya çalıştılar. Güven, ilçe belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederek, bu süreci yakından takip ettiklerini vurguladı.
Seminerden fikir sahibi olarak ayrılan katılımcılar, Kadıköy Belediyesine teşekkür ettiler.

ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN ANILDI
Gönüllü Evi’nde 18 Şubat Salı günü saat 14:00’de Şair Ümit Yaşar Oğuzcan’ın yaşam öyküsü anlatıldı. Açılış konuşmasını yapan Gönüllü Evi Başkanı Neşe Uçak, sözü eğitim komitesi başkanı Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Ece Olpak’a bıraktı. Ece Olpak, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın hayatı sanatı ve eserleri hakkında bilgi vererek şiirlerinden örnekler okudu. Başkan Neşe Uçak ve katılımcılar da şairin eserleri ve şiirleri hakkında konuştular. Etkinlik, davetlilere ikramlarda bulunulmasıyla sona erdi.

ACIBADEM KOROSU SAHNEDE
Şef Nihal Arda yönetimindeki Acıbadem Musiki Korosu’nun 19 Şubat Salı akşamı Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde verdiği yarı yıl konseri, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.
Gönüllü Evi Başkanı Neşe Uçak’ın ve Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu’nun konuşmasının ardından konser başladı. Koronun ve solistlerin seslendirdiği şarkılara konukların da katılması, konsere renk kattı. Konser bitiminde konuk sanatçı Kadir Adıgüzel güzel sesi ve şarkıları ile konukları coşturdu. Gece, mutlu ve eğlenceli bir şekilde son buldu
 

ARŞİV