A.Doğuşspor 4'ledi

Amatör Gruplar’da kıyasıya mücadele hafta sonundada devam etti.

07 Aralık 2011 - 09:49

Amatör Gruplar’da kıyasıya mücadele hafta sonundada devam etti.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Süper Amatör Ligi 4. Grup maçında Kavacık deplasmanında farklı geriye düştüğü maçı 5 golle geri çevirmesini bilen A.Doğuşspor bu hafta da flaş bir skora imza attı.
Kendi sahasında konuk ettiği S. Ortaköy’ü 4-2 mağlup eden A.Doğuşspor yönetimi, futbolcusu ve teknik ekibiyle adeta bir destan daha yazdı. Sponsorsuzluk nedeniyle maddi sıkıntılar yaşamasına rağmen aldığı farklı galibiyetlerle bu olumsuzlukları futboluna yansıtmadığını gösteren güçlü ekip, puanını 15’e yükselterek, 8. sırada yer aldı.
Grubun lideri İdealtepespor ise Zara Ekinli’yi 2-1 yendi ve puanını 26’ya yükseltti. Grupta Vefa 25 puanla ikinci, İst. Kartal. Bld. ise aynı puan fakat averaj eksiğiyle 3. sırada yer alıyor.
İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Bostancıspor ise Öz Fatih’i hükmen 3-0 mağlup etti ve puanını 10’a yükseltti.
İSTANBUL 1.AMATÖR’DE DURUM ŞÖYLE:
14. grupta mücadele eden Hilalspor, Sancaktepe’yi evinde 2-1 yendi ve puanını 21’e yükselterek grupta 3. sıraya yükseldi.
15. grupta ise Koşuyoluspor, Libade’ye acımadı 5-2. Aldığı galibiyetle Koşuyolu puanını 12’ye yükselterek, 6. sırada yer aldı.
16. grupta İstanbul 1. Amatör Ligi’nin en farklı skorunu bu hafta A.İdman Yurdu kaydetti. Güçlü ekip Tuzla Şifa’yı 9-1 yendi ve puanını 25’e yükseltti ve liderliğini korudu.
17. grupta Fikirtepe, İst. Site’yi 6-3 mağlup ederek puanını 18’e yüktseltti ve 3. Sırada yer aldı.
Aynı grupta yer alan köklü kulüplerden İçerenköy İ.Y. ise Karabekirspor’u 2-1 yendi. Ekip galibiyetle puanını 15’e yükseltti ve 4. Sırada yer aldı.
18. grupta Taçspor, Altınordu’yu 2-1 yendi ve puanını 13’e yükselterek, 6. sırada yer aldı.
Aynı gruptaki diğer ekibimiz Kozyatağı ise Pendik Kavakpınar’ı 1-0 yendi. Kozyatağı puanını 7 yaptı ve grupta sondan ikinci sırada yer aldı.

ARŞİV