A.Doğuşspor hakeme tepkili

İstanbul Amatör Ligler’de 14. hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Liglerde her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük bir mücadele vardı.

14 Aralık 2011 - 16:16

İstanbul Amatör Ligler’de 14. hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Liglerde her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük bir mücadele vardı. 

İstanbul Süper Amatör Ligi 4. Grupta mücadele eden A. Doğuşspor, 14. Hafta maçında 5. sıradaki Gazi M. Takımına 3-0 yenildi. Ancak A. Doğuşspor’u skordan ve rakibin galibiyetinden çok hakem üzdü. Rakip takımı galibiyetinden dolayı tebrik etme centilmenliği gösteren A.Doğuşsporlu yetkililer maç boyunca hakemin yönetim zafiyeti gösterdiğini ileri sürerek, memnuniyetsizliklerini dile getirdiler.
Yenisahra Suni Çim Stadı’nda 10 Aralık Cumartesi günü 14.30’da oynanan maçın ilk yarısı oldukça sert geçti. Herhangi bir sakatlığın yaşanmadığı maçın ilk yarısını konuk ekip Gazi M. 2-0 galip tamamladı.
OYUN GERGİNLEŞTİ
İkinci yarının başlarında orta sahada yaşanan bir pozisyonda rakip oyuncunun A.Doğuşsporlu oyuncu Uğur Terlemez’in ayağına basması ve faullük pozisyona hakemin sessiz kalmasına tepkili olduklarını belirten Doğuşsporlu yetkililer, orta hakeme tepki gösterdiler.
Kulübedeki yönetici Nusret Yılmaz’ın da bu duruma sert tepki gösterdi ve bu dakikadan sonra oyuna gerginlik bir hava hâkim oldu.
İkinci yarının başlarında Gazi Mah. atağında ilk yarı sarı kartı olan Halil Aydın basit bir itiraz sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.
10 dakika sonra rakibin hareket halindeki Uğur’u itmesine de hakemin sessiz kalması A. Doğuşsporluları iyice gerginleştirdi. Uğur bu müdahale sonrası sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Uğur’a hastanede köprücük kemiği travması teşhisi konuldu.
Gergin geçen maçın kalan süresinde Birkan Aşık da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Gazi Mah. 1 gol daha bularak maçı 3-0 kazandı. Futboldan çok hakem, yaşanan gerginlik ve sakatlığın ön plana çıktığı maç sonrası A.Doğuşsporlular gözlemcilerin dikkatini çekti.
Diğer taraftan İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Bostancıspor kendi evinde İstiklal’e 3-1 boyun eğdi.
BÖLGE TAKIMLARIMIZ İÇİN ZOR BİR HAFTAYDI
İstanbul 1. Amatör Ligi 14. Hafta maçlarıyla tamamlandı. Ancak 14. Haftada bölgemizdeki takımlar için pek de parlak değildi. Takımlarımız bir iki tanesi dışında ağırlıklı olarak sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
14. grupta mücadele eden köklü ekibimiz Hilalspor maçı gol düellosuyla geçti ancak gülen taraf Demirspor oldu: Demirspor 5-4 Hilalspor
15. grupta Koşuyolu kendi evinde Dolayoba’ya 2-0 yenildi.
16.grupta ise Ataşehir İdman Yurdu bölgemizde sahadan galip ayrılan takımlarımızdandı.
Bal.Yeş. Bağlar 0-1 Ataşehir İ.Y. Ataşehir İY. 31 puanla liderliğini sürdürdü.
İki takımımızın bulunduğu 17. Grupta ise Fikirtepe evinde K. Cevizli Gücü’nü 1-0 yendi ve puanını 22’ye yükseltti ve 3. Sırada yer aldı. Aynı gruptaki diğer ekibimiz İçerenköy ise haftayı bay geçti.
18. grupta ise takımlarımız sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Taçspor deplasmanda Şile Yıldızı’na 4-1 yenildi. Kozyatağı ise deplasmanda Pendik Doğan’a 2-0 yenildi.

ARŞİV