'Afete Karşı' Çocuk Müzikali

BAK Kadıköy’ün senaryosunu yazdığı, oynadığı ve Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin müziklerini yaptığı “Bir Afet Masalı” adlı çocuk müzikali Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelend

28 Ocak 2016 - 17:37
Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımı - BAK Kadıköy’ün senaryosunu yazdığı, oynadığı ve Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin müziklerini yaptığı “Bir Afet Masalı” adlı çocuk müzikali Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun da katıldığı çocuk müzikalini, yüzlerce çocuk izledi.
Afet Masalı’nın kahramanlarıysa tamamen hayatın içinden. Su, diş fırçası, terlik, çanta, pil, fener, radyo, konserve gibi günlük hayatımızı idame ettirmek için ihtiyaç duyduğumuz her şey bu oyunda birer karaktere bürünüyor. Karakterleri canlandıranlar ise Kadıköy Belediyesi’nde çeşitli müdürlüklerde görev yapan belediye çalışanları. Afetlere karşı bilinçlendirmenin ilk kez bir müzikalle yapıldığı “Bir Afet Masalı” müzikali Kadıköy Belediyesi Kültür Merkezleri’nde sahnelenmeye devam edecek. 11 Şubat Perşembe, 24 Mart Perşembe ve 12 Nisan Salı 10.30’da CKM’de, 10 Mart Perşembe günü ise Barış Manço Kültür Merkezin’de izlenilebilecek.
 
 



ARŞİV