ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI UNUTKANLIK

Sahrayıcedit Gönüllüleri 23 Nisan Parkı Gönüllü Evinde Central Hospital’dan Uz.Dr. Mehmet Emin Çakır’ı ‘Unutkanlık’ üzerine konuk ettiler.

21 Kasım 2012 - 14:01

Sahrayıcedit Gönüllüleri 23 Nisan Parkı Gönüllü Evinde Central Hospital’dan Uz.Dr. Mehmet Emin Çakır’ı ‘Unutkanlık’ üzerine konuk ettiler. Gönüllülerimizi unutkanlık denilen canavarı nasıl yenecekleri konusunda bilgilendiren doktorumuz tüm soruları yanıtlayarak faydalı ve aydınlatıcı bir etkinliğin oluşmasını sağladı.

UYKU BOZUKLUĞU
Uyku Bozukluğu  ile baş etmenin çarelerini 19 Ekim 2012’de gönüllü evimizde Central Hospital’dan Uz. Dr. Gamze Eroğlu Arıg’dan dinleyen gönüllülerim ve konularımız, sunum sonrası koyu bir sohbetle sorularını doktor hanıma yöneltmişler, aydınlatıcı cevaplar almışlardır.
 
MEME KANSERİ
MEME KANSERİ’ etkinliğinde Kadıköy Belediyesi Mamografi ve Kadın Sağlığı Merkezinden Radyoloji doktoru Sayın Hikmet Karagüllü, Defne Parkı Gönüllü Evimizde gönüllülerimize ve mahalle sakinlerine meme kanseri konusunda bilgi verdi, soruları yanıtladı. Kanserin önemini, kadınlarımızın yılda bir kez mutlaka meme kontrolü yaptırmalarını vurguladı.

ARŞİV