Ahmet Sani için her köşeye pankart!

Ahmet Sani Gezici Lisesi’nin taşınmasına ve imam hatip yurduna dönüştürülmesine tepki gösteren Acıbadem Dayanışması, mahallenin dört bir yanını pankartlarla donattı.

06 Şubat 2014 - 14:37
Acıbadem’de bulunan Ahmet Sani Gezici Lisesi’nin taşınmasına ve ilçede düz lise kalmamasına rağmen imam hatip yurduna dönüştürülmesine mahallelinin tepkisi dinmiyor. Her hafta yürüyüş ve basın açıklamalarıyla seslerini duyurmaya çalışan veli ve öğrencilere Acıbadem Dayanışması da destek veriyor.
Acıbadem Dayanışması, kamuoyunun ilgisini çekmek ve mahalleliyi haberdar etmek için Acıbadem’in dört bir yanını pankartlarla donattı. “Ahmet Sani Gezici Lisesi’nin yıkılacağını biliyor musunuz?” yazılı pankartlar, okul önünde, caddede ve ara sokaklarda dikkat çekiyor.
 
İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI
Acıbademliler, konuyla ilgili bir de imza kampanyası başlattı. Change.org sitesinde yayınlanan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na yönelik kaleme alınan imza metninde şu ifadelere yer verildi:
Acıbadem Ahmet Sani Gezici Lisesi okul binası 1400 öğrencinin elinden alınıyor, çocukların eğitim alacağı okul yok. Acıbadem’in okullarına, öğrencilere, mahalle halkına dokunmasınlar.
Acıbadem ve civar mahallelerde çocuklarımızın gideceği   lise düzeyinde okul yok.
Acıbadem bölgesinde oturan 1400 öğrenci kız-erkek bir arada eğitim veren tek lise  Ahmet Sani Gezici binası elimizden alınmak isteniyor. Çocuklar savaş alanına dönmüş,  bünyesinde  her türlü kötülüğü barındıran Fikirtepe harabelerinin içersine atılmak isteniyor.”
Toplanan imzalar Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderilecek.
 
 
 

 


ARŞİV