Alışveriş gecesi 13 Eylül'de

Modanın En Büyük Alışveriş Partisi Vogue Fashion’s Night Out 13 Eylül Perşembe akşamı Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinyePark'ta gerçekleşiyor!

06 Eylül 2012 - 15:38
Modanın En Büyük Alışveriş Partisi Vogue Fashion’s Night Out 13 Eylül Perşembe akşamı Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinyePark'ta gerçekleşiyor!
 
Geçtiğimiz senelerde Vogue Türkiye tarafından düzenlenen Vogue Fashion’s Night Out, alanında önde gelen fotoğrafçıların, stilistlerin, tasarımcıların, modellerin, oyuncuların, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımı ve 6 saat içerisinde ilk sene 50 milyon USD, ikinci sene 75 milyon USD ciro sağlanmasıyla büyük ses getirmişti.
Vogue Fashion’s Night Out bu yıl ise 13 Eylül Perşembe akşamı Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi’nde. Markalar, mağazalarında düzenleyecekleri davetler, promosyonlar ve eğlenceli aktivitelerle İstanbullulara farklı bir gece yaşatacak. VFNO’a katılan markaların mağazalarında, bu özel gece için Arzu Kaprol tarafından tasarlanan alışveriş çantası ve t-shirt’lerin satışı olacak ve bu satışlardan elde edilecek gelir Tohum ve Otizm Vakfı’na bağışlanacak. Birleşmiş Markalar Derneği, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği, Tescilli Markalar Derneği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleşecek olan organizasyonun ana sponsorları ise Volkswagen Binek Araç ve Yapı Kredi Worldcard.
Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinyepark’ta yaşanacak olan bu alışveriş heyecanına tüm gece boyunca Virgin Radio müzikleriyle eşlik ederken, İstinyepark Markalar Caddesi’nde özel bir parti de olacak.  

ARŞİV