Alt yapı yıldızlarla buluşturuluyor

Fenerbahçe alt yapı çalışmalarında Aykut Kocaman yönetiminde örnek bir çalışma başlattı ve alt yapı futbolcularının kariyerlerinin...

14 Aralık 2011 - 16:18

Fenerbahçe alt yapı çalışmalarında Aykut Kocaman yönetiminde örnek bir çalışma başlattı ve alt yapı futbolcularının kariyerlerinin oluşması ve gelişmesi amacıyla genç futbolcuların, A takımın yıldızlarıyla antrenmanlarda biraraya getirilmesi projesi başlatıldı.

Aykut Kocaman ve kurmaylarının alt yapı hocaları ile yaptığı uzun görüşmeler sonunda ortaya çıkan proje sayesinde alt yapı oyuncuları antrenmanlarda yıldız oyuncularla bir araya gelerek motive edilecek.
Bu uygulama ile birlikte her ay bir A takım oyuncusu alt yapı tesislerine giderek alt yapı oyuncuları ile ilgilenecek ve onlara nasıl futbol oynamaları gerektiği konusunda tecrübe ve teknik bilgilerini aktaracak. Yıldız futbolcuların da alt yapı futbolcularıyla antrenmana çıkacağı proje ile A takım ile altyapı arasında bağ kurulması sağlanacak. Uygulama ile ilk olarak Kaptan Alex, Dereağzı tesislerine giderek alt yapı oyuncuları ile biraraya geldi
Uygulama kapsamında
Fenerbahçe'nin alt yapısında tüm yaş kategorilerinden her ay bir oyuncu “ayın oyuncusu” olarak seçilecek. Bu oyuncu A takım ile antrenmana çıkma hakkı kazanacak ve Can Bartu tesislerine giderek A takım oyuncuları ile biraraya gelerek onlarla birlikte zaman geçirip daha sonra da antrenmana çıkacak.

ARŞİV