Altyapı kuruluşları sorunları konuştu

Kadıköy Belediyesi ile ilçede bulunan elektrik, su, doğalgaz gibi altyapı firmalarının yetkilileri bir araya geldi

28 Mayıs 2015 - 16:01
 Sinem ÇATAL
 
Kadıköydeki altyapı sorunlarına birlikte çözüm üretmek ve paralel çalışmalar yapmak amacıyla Kadıköy Belediyesi,  İSKİ, İGDAŞ, TELEKOM, SUPERONLINE, VODAFONE, AVEA ve TURKCELL firma yetkilileri ile buluştu. Kadıköy Belediyesi Moda Khalkedon tesislerinde gerçekleşen toplantıya Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcıları ve müdürler katıldı. 
 
GSM operatörleri yetkilileriyle, ilçede yaşanan baz istasyonu sorunu ve bununla ilgili şikayetlerin konuşulduğu toplantıda, vatandaş şikayetlerinin dikkate alınması ve hassasiyet gösterilmesi konusu üzerinde duruldu.
Toplantıda İSKİ yetkilileri de Kadıköyde asfalt kaplama çalışmalarıyla ilgili bilgilendirilmek istediklerini belirterek Nerelerde asfalt yapıldığını bilirsek bir sorun çıktığında vanalara ulaşmamız daha kolay olur. Ayrıca GSM operatörlerinin yaptıkları yol çalışmalarından da bilgilenmek istiyoruz, bu sayede kabloların suyu kesmesini engelleyebiliriz dedi.

Altyapı çalışmalarının koordineli, düzenli yapılmasının vatandaş açısındanönemli olduğunun vurgulandığı toplantı sonunda Kadıköy Belediyesi ve altyapı kuruluşları; İSKİ, AYEDAŞ, İGDAŞ, TELEKOM, SUPERONLİNE, VODAFONE, AVEA ve TURKCELL firmaları 3 ayda bir toplantı yapma kararı aldı.
 

ARŞİV