Alzheimer hasta yakınlarına destek

Merdivenköy Gönüllüleri, yoğun bir haftayı daha geride bıraktı. Türkiye Alzheimer Derneği ile Kadıköy Belediyesi Merdivenköy Gönüllüleri’nin Klinik Uzman Psikolog Kamil Ertekin ile 3 yıldan beri...

02 Haziran 2011 - 14:48

Merdivenköy Gönüllüleri, yoğun bir haftayı daha geride bıraktı.
Türkiye Alzheimer Derneği ile Kadıköy Belediyesi Merdivenköy Gönüllüleri’nin Klinik Uzman Psikolog Kamil Ertekin ile 3 yıldan beri ortaklaşa yürüttüğü, her ayın 4. salı günü düzenlenen hasta yakınlarına yönelik destekleyici ve bilgilendirici grup çalışması, 24 Mayıs Salı günü Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Grup çalışmasının amacı, hasta yakınlarında meydana gelen tükenmişlik ve ruhsal çöküntü durumuyla baş etmek için psikolojik destek vermek. Bu programlar gelecek yıl da devam edecek.

Gönüllülerin sergisi

Merdivenköy Gönüllüleri’nin El Sanatları Kursu yıl sonu sergisi, Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde açıldı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Nurdan Kunduracıoğlu tarafından eğitim verilen kursiyerlerin el işlerinden örneklerin sunulduğu sergiyi, Halis Kurtça Kültür Merkezi Sorumlusu İrep Korkmaz, Gönüllü Başkanı Eser Kömürcü, eğitmen Nurdan Kundaracıoğlu ve gönüllüler birlikte açtı. Başarılı örneklerin sunulduğu sergi, 17-24 Mayıs tarihleri arasında 4 gün devam etti.


 


ARŞİV