Amatör spor mercek altında

Şimdiye kadar kendi başına bırakılan Kadıköy’deki amatör spor kulüpleri için yeni rota ve hedeflerin planı yapılıyor

04 Eylül 2014 - 16:16
Şimdiye kadar kendi başına bırakılan Kadıköy’deki amatör spor kulüpleri için yeni rota ve hedeflerin planı yapılıyor  
 
Mustafa SÜRMELİ
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Kadıköy’deki amatör kulüplerin yöneticilerinin katıldığı toplantıda yaklaşan amatör ligler öncesi durum değerlendirmesi yapıldı.  Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun, amatör kulüplerin beklenti, istek ve sıkıntılarını dinlediği ve düşüncelerini paylaştığı toplantıda kulüpler, Başkan Nuhoğlu’ndan destek istedi.
27 Ağustos Çarşamba günü Fikirtepe-Dumlupınar Spor Kulübü Başkanı Kamil Hacıbektaşoğlu’nun ev sahipliğinde Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Başkan Nuhoğlu kulüp yöneticileriyle tesisleri de gezdi.
 
KULÜPLER UMUTLU
Kadıköy ve Türkiye’nin en ilk kulüplerinden olan Hilal Spor Kulübü adına konuşan tecrübeli spor adamı Baki Nedim Balta, futbolu sevmenin ona yatırım yapmak ve onu desteklemekten geçtiğini ifade ederken, Fikirtepe-Dumlupınar Spor Kulübü adına Hüseyin Gediz de Başkan Aykurt Nuhoğlu ile 5. kez toplantı düzenlediklerini, bu toplantılardan ve sonuçlardan büyük mutluluk duyduklarını gelecek için Kadıköy kulüplerinin çok daha başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.
 
PLANLI VE ADİL BİR SPOR STRATEJİSİ İZLENECEK
Başkan Nuhoğlu toplantıda kulüp temsilcilerini tek tek dinledi. Kadıköy Belediyesi’nde bir spor müdürlüğünün kurulacağını, sürecin devam ettiğini açıklayan Nuhoğlu, bu sayede amatör kulüplerle ilgili çalışmaların ve hizmetlerinin çok daha planlı ve adil bir şekilde gerçekleşeceğini söyledi.
Başkan Nuhoğlu, Kadıköy Belediyesi olarak amatör kulüplerin maçlara gidebilmesi için araç temini konusunda destek vereceklerini vurguladı, ayrıca Selamiçeşme Özgürlük Parkı’ndaki sahanın da amatör kulüpler tarafından ücretsiz kullanılabilmesi amacıyla çalışma yaptıklarını belirtti.
 
SPORA ÖNEM VERİLECEK
Başkan Nuhoğlu sosyal paylaşım sayfasındaki yorumunda da, “Kısıtlı spor alanlarına rağmen Kadıköy'deki spor kulüplerimiz önemli başarılara imza atıyorlar. Kadıköylülerin sportif alan talepleri de öncelikli sıralamada. Stratejik Planımızda hem yerel spor kulüplerinin desteklenmesi hem de herkesin kullanabileceği sportif alanların arttırılması yer alacak” dedi.

ARŞİV