Anahtar Kadın Derneği kuruldu!

Kadınları ürettiklerini ve fikirlerini gelire dönüştürmeye çağıran Anahtar Kadın Derneği Başkanı Selda Kavruk, ‘Kadınları, 29 Nisan Cuma günü 10.00-19.00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı’ında düzenleneceğimiz Tanışma Günü’ne bekliyoruz’ dedi.

13 Nisan 2011 - 11:26

Kadınlar artık iş hayatının her kademesinde yer alıyor, ancak çoğu kez zaman yokluğundan sıkıntı çekiyorlar. Ancak ülkemizde, maharetlerini maddi kazanıma dönüştüremeyen, yaratıcı düşüncelerini çeşitli imkansızlıklar nedeniyle hayata geçiremeyen pek çok kadın var. Kadıköy Göztepe’de, bu ve benzer açmazlar yaşayan kadınların yardımına koşacak, onlara yeni kapılar açacak yeni bir dernek faaliyete geçti.
Anahtar Kadın Derneği, kadınların el becerilerini ve yeni fikirlerini uygun pazar ve ortamlarda hayat bulmasını sağlamak, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişmelerinin önünü açmak, kadınları girişimciliğe yönlendirmek, onlara destek için yola çıktı. Dernek, bu amaçlara yönelik seminerler, atölye çalışmaları ve etkinlikler düzenliyor.

ÖZGÜRLÜK PARKI’NDA 29 NİSAN’DA BULUŞMA VAR

Dernek olarak kadınları ürettiklerini ve fikirlerini gelire dönüştürmeye çağırdıklarını vurgulayan Anahtar Kadın Derneği Başkanı Selda Kavruk, “Kapalı kapıları umuda açacak anahtarların, kadınların elinde olduğuna gönülden inanıyoruz” dedi.
Kavruk, bu amaçlar doğrultusunda kadınları, 29 Nisan Cuma günü 10.00-19.00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı’ında düzenlenecek Tanışma Günü’ne davet etti. Etkinlik, tüm kadınlara açık.


ARŞİV