Anneler işte, çocuklar yuvada!

Çalışan annelerin en büyük sorunudur çocuklarının bakımı. Ancak neyse ki anaokulları bu soruna çözüm sunuyor....

05 Ekim 2011 - 10:17

Çalışan annelerin en büyük sorunudur çocuklarının bakımı... Ancak neyse ki anaokulları bu soruna çözüm sunuyor. Bu kurumlardan biri de Kadıköy'deki Göztepe İlkiz Çocuk Kulübü.

Kulübün yetkilileri, “Çocuğunuz öğlen okula gidiyorsa, sabah velisi tarafından bize getirilir, öğretmenlerimizin gözetiminde ders çalışıp ödev yapar, kahvaltısını alır ve okula gider. Sabah gidiyorsa, okul çıkışı bize gelir, akşam velisi alana kadar aynı hizmeti alır” diyor.
Göztepe İlkiz Çocuk Kulübü'nde 7-14 yaş arası çocuklar 25 yıllık deneyimli matematik öğretmeni Neşe Çelik yönetiminde eğitim alıyor. Etüt saatleri her sınıf bazında eğitim programları ile görsel ve işitsel olarak destekleniyor. Bir nevi pansiyonlu okul hizmeti verilen kulüpte, her biri branşında deneyimli uzman öğretmenler tarafından öğrenciler ile birebir ilgilenerek temel dersler çalıştırılıyor. Dinlenme saatlerinde resim-el sanatları, satranç, fotoğrafçılık, teknoloji tasarım gibi etkinlikler ile çocukların zihinsel ve el becerileri geliştiriliyor. Uzman psikolog gerektiğinde öğrencilerle bire bir görüşerek ilgileniyor. Göztepe İlkiz Çocuk Kulübü ayrıca öğrencilere pratik İngilizce kazandırmak amacı ile yazın 3'er haftalık İngiltere-Bournmouth’da çok uygun fiyata yaz okulu da düzenliyor.
Kayıt olmak için hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında (216) 368 15 05 ve (505) 84922 54-(535) 885 35 11 numaralı telefonlar aranabilir, www.ilkizcocuk.com sitesi ziyaret edilebilir ya da ve [email protected] adresine mail atılabilir.

ARŞİV