‘Antonius ile Kleopatra' oyun atölyesi'nde

Oyun atölyesi sahnesinde seyirciyle buluşmaya devam eden ‘Antonius ile Kleopatra’, Shakespeare’s Globe’s 2012 International Shakespeare Festivali...

05 Nisan 2012 - 11:23

Oyun atölyesi sahnesinde seyirciyle buluşmaya devam eden ‘Antonius ile Kleopatra’, Shakespeare’s Globe’s 2012 International Shakespeare Festivali”nin daveti üzerine 26-27 Mayıs tarihlerinde Londra Shakespeare’s Globe’da sahnelenecek.

 

Shakespeare’in, tarihin en büyük aşkını, muhteşem şiiriyle anlattığı, onun en büyük oyunlarından biri olan Antonius ile Kleopatra, oyun atölyesi sahnesinde seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

 

Aşk mı güçlü, iktidar mı? Aşk ile iktidarın karşı karşıya geldiği bu efsanevi aşkın, efsanevi kahramanlarından Kleopatra’ya Zerrin Tekindor, Antonius’a Haluk Bilginer can katıyor.

Her oyuncunun birden çok rolü oynadığı Antonius ile Kleopatra’nın diğer rollerini Kevork Malikyan, Mert Fırat, Emre Karayel, Onur Ünsal, Evrim Alasya, Muharrem Özcan, Gözde Kırgız, Zeynep Alkaya, Tuğçe Karaoğlan, Mehmet Özbek oynuyorlar.

Bülent Bozkurt’un dilimize çevirdiği oyunun yönetmenliğini Kemal Aydoğan, sahne tasarımını Bengi Günay, müziklerini Tolga Çebi, ışık tasarımını da İrfan Varlı yaptı.

“Shakespeare’s Globe’s 2012 International Shakespeare Festivali”nin daveti üzerine Türkiye’yi temsil etmek üzere hazırlanan oyun 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde Londra Shakespeare’s Globe’da oynanacak.

Antonius ile Kleopatra, 10 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında da 1-2 Haziran tarihlerinde 2 oyunla festival seyircisinin karşısına çıkacak.

Biletleri satışa çıkan Antonius ile Kleopatra oyununun Nisan ayı biletleri tükendi. Bilet satışı Mayıs ayı için devam ediyor. www.oyunatolyesi.com

 

Gişe Tel: 0216 345 39 39

 

 

 


ARŞİV