Astrolog Rezzan Kiraz'la söyleşi

Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri Kültür Sanat ve Eğitim Komitesi’nin, 10 aralık Salı günü, Kozyatağı Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlediği etkinliğin konuğu Astrolog Rezzan Kiraz’dı.

02 Ocak 2014 - 11:09
Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri Kültür Sanat ve Eğitim Komitesi’nin, 10 aralık Salı günü, Kozyatağı Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlediği ve Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç’un sunumuyla başlayan etkinliğin konuğu Astrolog Rezzan Kiraz’dı.
Samimi ve içten sunumuyla ve salonu dolduran konukların büyük bir ilgiyle izlediği Rezzan Kiraz, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdikten sonra bir süre mimar olarak çalıştığını, daha sonra hobi olarak ilgilendiği astrolojiyi meslek haline getirdiğini söyledi. Katılımın yoğun olduğu söyleşide ünlü astrolog konuya bilimsel açıdan yaklaşırken aynı zamanda masalsı anlatımıyla da izleyiciyi etkiledi.
Zamanın kalitesini anlatan bilimdir astroloji, “Hiçbir şeyi ertelemeden yaşayın, dün ve yarın yok. Yalnızca yaşanılan an vardır” dedi. 2013-2014 yıllarının kıyaslamasını da yapan Kiraz, burçların gruplarını ve 2014 yılında bulunacağı evlere göre durumlarını ve birbirleriyle olan ilişkilerini açıkladı. Söyleşi bitiminde Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç, yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri adına Rezzan Kiraz’a plaket verdi.

ARŞİV