Aydınoğlu kitabını imzaladı

Gazetemiz yazarı İnal Aydınoğlu, okurları ve dostlarıyla Büyük Kulüp’te 25 Aralık Salı günü düzenlenen imza günü ve kokteylde buluştu.

27 Aralık 2012 - 16:55
Gazetemiz yazarı İnal Aydınoğlu, okurları ve dostlarıyla Büyük Kulüp’te 25 Aralık Salı günü düzenlenen imza günü ve kokteylde buluştu. Aydınoğlu, 5. kitabı “Kadın Erkek Üzerine”, 6. kitabı “Bilinçli Yaşam Üzerine” ve ilk ilk kitabı “Sevgi Üzerine”nin genişletilmiş 2. baskısını, okurları için imzaladı. Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün de katıldığı imza günü gelirinin tümü, Büyük Kulüp Öğrenci Bursu’na aktarılacak.
‘KİTAP YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM’
"Sevgi" üzerine kurslar da veren İnal Aydınoğlu, Gazete Kadıköy'de 13 yıldır köşe yazarlığını sürdürüyor. Aydınoğlu, gazetede yayınlanan yazıları kitaplaştırıyor. İnal Aydınoğlu, kitap yazmaya devam edeceğini belirterek, “Yazmak çok güzelmiş, yazmanın zevkini Gazete Kadıköy’de tattım” diyor. Kitap yazmaya devam edeceğini de sözlerine ekleyen Aydınoğlu’nun, 3 yeni kitabının hazırlığını sürdürdüğünü belirtti.

ARŞİV