AYGAD'dan ‘Çalışan Gazeteciler Günü' kutlaması...

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” için bir kutlama gecesi düzenledi.

15 Ocak 2014 - 14:30
Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” için bir kutlama gecesi düzenledi.
Pendik sahilindeki Gülistan Restaurant’ta gerçekleşen geceye, AYGAD üyeleri ile birlikte yaklaşık 200 davetli katıldı. Gazete Kadıköy Yazı İşleri Müdürü Şule Özçelik ile Gazete Kadıköy muhabiri Mustafa Sürmeli de geceye katılan isimler arasındaydı. İş çevreleri ile birlikte Anadolu Yakası ilçelerinin kaymakamları, belediye başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra siyasi partilerin temsilcilerinin de iştirak ettiği gece, renkli geçti.
Buluşmada bir konuşma yapan AYGAD Başkanı Ümit Kahyaoğlu, “Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti, son yıllarda eksikliği büyük ölçüde hissedilmeye başlanan bir ihtiyaçtan doğmuş ve 2010 yılında kurucu başkanımız Hakan Manici’nin özverili çalışmalarıyla bugünlere gelmiştir. Emeği geçenlere böylesine anlamlı bir günde huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün geldiğimiz bu nokta, elbette hedeflediğimiz nokta değildir. Üyelerimiz ve arkadaşlarımız için daha iyi şartlarda çalışma ortamları oluşturmak isterdik. Ama biz, hızlı koşup çabuk yorulmak yerine sakin ve emin adımlarla yürümeyi tercih ediyoruz” dedi.
Gazetecilerin buluşmasına katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise AYGAD için bir ofis tahsis edeceği müjdesini vererek, üyeleri sevindirdi.
Gecenin bir başka renkli etkinliği ise, AYGAD üyesi 75 yerel gazeteciye plaket verilmesi oldu. Zor şartlar altında görevini yapabilme mücadelesi veren gazeteciler birer plaketle ödüllendirildi.
 
 

ARŞİV