Ayşenur Yazıcı, Erenköy'e konuk oldu

Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri , Kültür Sanat ve Eğitim Komitesi’nin Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlediği etkinliğin konuğu sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı’ydı.

02 Nisan 2014 - 09:49
 Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri , Kültür Sanat ve Eğitim Komitesi’nin, 11 Mart Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlediği etkinliğin konuğu sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı’ydı. Etkinlik, Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç’un sunumuyla başladı. Güler yüzlü pozitif kişiliği, samimi ve içten sunumuyla, konukların büyük bir ilgiyle izlediği Ayşenur Yazıcı, eğitimini Fransa’da Lyon Rhone Akademisi’nde, kozmetoloji, sahne ve sinema sanatları üzerine yaptığını, ancak Türkiye’ye döndükten sonra televizyonculuğa başladığını belirtti. 
Yazıcı’nın “medya hayatımızı nasıl yönetiyor, insanlardaki alım dürtüsü ve psikolojisi, reklamlarla yönetilen hayatlarımız ve sosyal hayatta birbirimizi algılayış şekillerimizi” ayrıntılı olarak anlattığı söyleşide, seyirciden gelen soruları da cevaplayan Ayşenur Yazıcı, ayırca kitaplarını imzalayarak konuklarıyla sohbet etti. Söyleşi sonunda Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Ayşenur Yazıcı’ya plaket verdi.

ARŞİV