Aysever, gönüllülerin konuğuydu

Suadiye Gönüllüleri Kültür Komitesi’nin düzenlediği “İstanbul, Aşklar ve Roman” konulu söyleşinin konuğu gazeteci, yazar, televizyon programcısı Enver Aysever oldu.

21 Mayıs 2015 - 16:28
Suadiye Gönüllüleri Kültür Komitesi’nin düzenlediği  “İstanbul, Aşklar ve Roman” konulu söyleşinin konuğu gazeteci, yazar, televizyon programcısı Enver Aysever oldu. Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşide bir konuşma yapan Aysever, Köy Enstitüleri’nin kapatılmasının Türkiye için büyük kayıp olduğundan, çocukluk yıllarının İstanbul’undan, eğitim ve okumanın öneminden bahsederek, Türk Edebiyat ve Roman tarihinde yer almış yazarları andı, özelliklerinden bahsetti, hayranlığını dile getirdi. Aysever, son romanı “Bu Roman O Kız Okusun Diye Yazıldı”yı ve diğer kitaplarını okurları için imzaladı.
 
23 NİSAN’I KUTLADILAR
Suadiye Gönüllüleri, Fikirtepe’deki kardeş okulu, Münevver Şefik Fergar’da 23 Nisan kutlamaları yaptı. İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra çocuklara meyve suyu, sandviç, patlamış mısır, rengârenk şekerler, bayrak, Çanakkale konulu çocuk kitabı, erkek çocuklara kartondan taç, kız çocuklara tülden saç tokaları dağıtıldı. Çocuklarla birlikte şarkılar söyleyen gönüllüler keyifli bir gün yaşadı.  

ARŞİV