Bahar konserleri başlıyor

Bahar güzel havayla birlikte konserleri de beraberinde getiriyor. Bunlardan birini de Fenerbahçe’deki Arsu Akademi düzenliyor.

27 Mart 2015 - 11:17
Bahar güzel havayla birlikte konserleri de beraberinde getiriyor. Bunlardan birini de Fenerbahçe’deki Arsu Akademi düzenliyor.  Koreli virtüöz piyanist Eun Young Kim ile başlayacak olan piyano konserleri dizisi değerli devlet sanatçısı Hüseyin Sermet’in de vereceği ustalık sınıfları ile Mayıs ayına kadar sürecek.
Bahar konserleri kapsamında ilk konseri günümüzün en beğenilen piyano virtüözlerinden Eun Young Kim verecek. Uluslararası üne sahip değerli piyanistlerin olumlu yorumları ile Kore’de, Amerika’da, Türkiye’de ve Japonya’da birçok konser veren piyanist Eun Young Kim, piyano resitaliyle İstanbullu klasik müzik severlerle buluşacak. Ücretsiz olan konser, 27 Mart Cuma akşamı İTÜ Maçka’da Mustafa Kemal amfisinde saat 20.00’da başlayacak.
28 Mart Cumartesi akşamı Utku Asan’ın piyano resitali ile devam edecek olan bahar konserleri, 4 Nisan’da Mert Yeşilmenderes, 11 Nisan’da Emrah Nalbant, 18 Nisan’da Kaan Baysal 25 Nisan’ da Güray Başol, 2 Mayıs’da Burak Çebi ile sürerek, 9 Mayıs’ta Jefi Arji ve Aida Pulake’ nin piyano ve keman resitalleri ile son bulacak. Klasik müzik severler için bahar konserleri ARSU Sahne’ de saat 18.00 başlayacak. Etkinliklerin son halkasını ise 26-27-28 Nisan’da da devlet sanatçısı piyanist Hüseyin Sermet’in eğitimi oluşturacak. Sermet, master class ve birebir piyano eğitimiyle tecrübe ve birikimlerini paylaşacak. Bilgi ve rezervasyon için: 0216 336 70 40

ARŞİV