Baharda Kadıköy...

Merdivenköy ve Göztepe Gönüllüleri birlikte bahara merhaba dediler. Kozyatağı'ndaki Kadıköy Belediye Meclisi konferans salonunda 12 Nisan salı günü gerçekleşen etkinliğin açılışını Merdivenköy...

27 Nisan 2011 - 11:03

Merdivenköy ve Göztepe Gönüllüleri birlikte bahara merhaba dediler. Kozyatağı'ndaki Kadıköy Belediye Meclisi konferans salonunda 12 Nisan salı günü gerçekleşen etkinliğin açılışını Merdivenköy Gönüllü Başkanı Eser Kömürcü ve Göztepe Gönüllü Başkanı Nihal Coşkun yaptılar. Etkinlik, Göztepe Gönüllüleri Çevre ve Kentlilik Komite Başkanı Simay Bodur’un hazırlayıp sunduğu Deniz Kızı Eftelya’nın Kadıköylü şarkısı eşliğinde Cumhuriyet Dönemi Kadıköylü portrelerinin yer aldığı multivizyon gösterisi ile devam etti. Türkiye Yazarlar Sendikası Kadıköy Şubesi’nden şair – yazar Nurullah Can’ın Kadıköy yaşamından kesitlerin sunulduğu konuşma bölümünün ardından, Hüsnü Atmaca’nın sazı eşliğinde Gülşah Arık’ın solo performans sundu.
Program Kadıköy’ün dünden bugüne yapılaşma aşamasını şiirsel bir anlatımla görsel hale getirildiği “Geçmişin İzleri” isimli multivizyon gösterisi ile devam etti. Programın sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri mahalle gönüllü başkanları tarafından sunuldu. Göztepe Gönüllüleri Çevre ve Kentlilik Bilinci Komitesi, 2 senedir devam ettirdiği ''etkinliklere katılan konuklara çiçek yerine TEMA’dan ağaç fidanı sertifikası verme'' adetini bu etkinlikte de gerçekleştirdi.


 


ARŞİV