'Baharı pozitif enerjiyle taçlandırın'

Zühtüpaşa Gönüllüleri, Kişisel Gelişim Uzmanı Serpil Ciritci’yi ağırladı

12 Mayıs 2016 - 15:38
Zühtüpaşa Gönüllüleri, Kişisel Gelişim Uzmanı Serpil Ciritci’yi ağırladı. Ciritci şunları söyledi: “Sevginin merkezi kalptir. Kalbimizin etrafındaki enerji alanının ise muazzam bir çekim gücü vardır. İşte bu yüzden yürekten istediğimiz şeylerin gerçekleşme gücü ve ihtimali daha fazladır. Her birimiz düşüncelerimiz vasıtasıyla farklı frekanslara enerji dalgaları yayarız.  Eğer mutluysak, sevgi, barış ve uyum içindeysek yüksek frekanslı dalgalar yayarız. Eğer mutsuzsak korku, öfke ve endişe doluysak düşük frekanslı dalgalar yayarız. Hepimiz o anki ruhsal durumumuza bağlı olarak olayları kendimize çekeriz olumsuz düşüncelerimizi değiştirip hayata daha pozitif ve umut dolu baktığımızda yaşamımıza güzel tesadüflerin karşılaşmaların dâhil olduğunu görürüz.”

EV HAYVANLARI VE YAZ
Zühtüpaşa Gönüllüleri Çevre Komitesinin düzenlemiş olduğu “Sevimli Dostlarımız ve Yaz Sıkıntıları” konulu seminerde Veteriner Kudret Çığ, katılımcıları ev hayvanları konusunda bilgilendirdi, yazın sıcak günlerinde karşılaştığı sorunları anlattı.

DUYGUSAL ÖZGÜRLEŞME TEKNİKLERİ
EFT Bio Enerji Uzmanı Bilgen Şekerci, Zühtüpaşa Gönüllü Evi’nde EFT (Duygusal Özgürleşme Teknikleri)’ni uygulamalı olarak anlattı. “Aslında hasta olan zihnimiz, vücudumuz değil” düşüncesinden yola çıkarak vücutta belli noktalara hafif vuruşlar yaparak zihni iyileştirmenin, duyguları iyileştirmenin tekniklerini anlattı.

ARŞİV