Bahçede müzik festivali

23 Mayıs'ta Babylon Kilyos'ta dört farklı sahnede dinleyici ile buluşacak birbirinden farklı janrların yeni ve yetenekli temsilcileri, Türkiye’de ilk defa bu etkinlikte buluşacak.

14 Mayıs 2015 - 16:45
Bu sene 23 Mayıs Cumartesi günü Babylon Kilyos’un yeşille maviyi buluşturan doğasında gerçekleştirilecek Babylon Soundgarden, yabancı ve lokal sanatçıların, müzisyenlerin, DJ’lerin, performansların keşfedileceği bir platforma dönüşüyor. Dört farklı sahnede dinleyici ile buluşacak birbirinden farklı janrların yeni ve yetenekli temsilcileri, Türkiye’de ilk defa bu etkinlikte buluşacak.
Festivalde müzikseverler R&B’den folk’a, rock’tan elektroniğe 24 isim sahne alacak. Festivalin ana sahnesi niteliğini taşıyan “Kilyos Sahnesi”nde karanlık, romantik ve atmosferik pop parçalarıyla ünlenen Anna Calvi, uluslararası müzik sahnesinin en yenilerinden R&B ve folk’un en yeni gözdesi Maverick Sabre, Nijeryalı saksafon efsanesi Orlando Julius ve grubu The Heliocentrics, DJ setiyle T.E.E.D ve Türk Hip-hop sahnesinin köklü gruplarından Mode XL yer alıyor.
Babylon Soundgarden’ın düzenlendiği ilk günden bu yana değişmeyen sahnelerinden “Radyo Babylon” sahnesinde indie rock’un efsane isimlerinden Wild Beasts, psikedelik rock ve folk rock’ın son dönemdeki ünlü grubu Goat, elektronika ile ambienti sentezleme yeteneğiyle herkesin dikkatini çeken Baths, Türk sanat müziğini rock’la başarıyla bir araya getiren Gaye Su Akyol ile İstanbul alternatif müzik sahnesinin en iyilerinden Ayyuka festivalde ahaliyle buluşuyor. 

ARŞİV