Barış Cafe, Barışseverlere açıldı

Artık Barış Manço’nun müze haline getirilen Moda’daki evini gezerken, aynı zamanda kafesinde yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

05 Ocak 2011 - 14:55

 
1 Şubat 1999’da kaybettiğimiz sanatçı Barış Manço’nun, Kadıköy Belediyesi tarafından müze haline getirilen Moda’daki Evi, 9 Haziran 2010’da kapılarını ziyaretçilerine açmıştı. Barış Manço’nun bestelerini yaptığı piyanosu, yurt dışı gezilerinden edindiği cam objeleri, aksesuvarları, sahne kostümleri ve kendi yaptığı tablolarının sergilendiği müze evini artık hem gezip hem de bahçedeki Barış Cafe’de eşinizle dostunuzla, 7 den 77’ye herkesin sevebileceği sıcacık bir ortamda sohbet edebilme fırsatı bulabilirsiniz.

FİYATLAR UYGUN

Barış Cafe pazartesi günleri hariç 6 gün açık olmakla beraber fiyatlar da çok uygun..
Moda’da gezintiye çıktığınızda bir mola vermek, aynı zamanda Barış Manço’nun müze olan evini görmek istiyorsanız en iyi adres, 81300 Moda. Sabah 09.00 ile 17.00 arası açık olan kafede fiyatlar da bütçeyi zorlamıyor.

Barış Cafe'de otururken, aynı zamanda Barış Manço'nun sevilen sarkılarını dinleyebilir, dillerden düşmeyen  şarkılarının kliplerini de izleyebilirsiniz. Barış Manço'nun sağlığında kış bahçesi olarak kullandığı kafede, hoş vakit geçirebilirsiniz. Barış Manço'nun müze olarak düzenlenen evini, isteyen herkes 3 lira karşılığında gezebilir. Öğrenciler ise 1 lira ödeyerek müze haline getirilen evi ziyaret edebilir.

Sinem Tezer


ARŞİV