Başaran, Gönüllülere konuk oldu

Kadıköy Belediyesi Göztepe Gönüllüleri ve Türkiye Yazarlar Sendikası'nın katkılarıyla düzenlenen "Atatürk ve Milli Eğitim Politikamız" konulu konferans, 27 Kasım 2010 tarihinde Kadıköy Belediyesi...

14 Aralık 2010 - 09:41

Kadıköy Belediyesi Göztepe Gönüllüleri ve Türkiye Yazarlar Sendikası'nın katkılarıyla düzenlenen "Atatürk ve Milli Eğitim Politikamız" konulu konferans, 27 Kasım 2010 tarihinde Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşti.
Etkinlikte ozan, eğitimci ve yazar Mehmet Başaran konuşmacı olarak yer aldı. Sunuculuğunu Yrd. Doç. Dr. Korkmaz Uluçay'ın yaptığı etkinlik, açılış konuşması ve saygı duruşundan sonra, öğretim görevlisi Simay Bodur'un hazırladığı ve "Köy Enstitüleri"ni konu edinen bir sinevizyon gösterisiyle devam etti. Göztepe Gönüllüleri'nin Başkanı Nihal Coşkun'un konuşmasından sonra kürsüye gelen Türkiye Yazarlar Sendikası Kadıköy Şube Başkanı Mehrizat, Mehmet Başaran'ın çok yönlü kişiliğine değindi ve kendisi ile yapılan söyleşide de yönlendirici oldu. Teşekkür belgeleri ile birlikte tüm konukların katılarak söylediği "10. Yıl Marşı" ve toplu fotoğraf çekimleriyle, etkinlik sona erdi..


ARŞİV