Başhekim Çaşkurlu'ya ziyaret

Tıp camiasının ve Kadıköy’ün sevilen simalarından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Çaşkurlu’yu, Giresun Şebinkarahisarlılar Derneği makamında ziyaret etti....

19 Ekim 2011 - 10:29

Tıp camiasının ve Kadıköy’ün sevilen simalarından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Çaşkurlu’yu, Giresun Şebinkarahisarlılar Derneği makamında ziyaret etti. Türkiye’nin ve Avrupa’nın sayılı sağlık merkezlerinden olan Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başında olduğu süre zarfında Hastanenin çağın gereklerine uygun şekilde gelişiminde önemli katkıları olan Prof. Dr. Çaşkurlu ile bir süre görüşen ve Derneğin sağlık çalışmaları hakkında tavsiyeler de alan Giresun Şebinkarahisarlılar Derneği Başkanı Yücel Kısa ile Derneğin Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Gedik, ziyaretin çok sevdikleri ve saydıkları Çaşkurlu’ya nezaket ziyareti niteliğinde olduğunu, sağlık çalışmaları konusunda da kendisinden tavsiyeler aldıklarını belirttiler.

Gazete Kadıköy’ün de takip ettiği ziyaret sırasında Prof. Dr. Turhan Çaşkurlu İstanbul’a önümüzdeki günlerde önemli bir müjde vermeye hazırlandıklarını açıklayarak, bu gelişmeyi Gazete Kadıköy aracılığıyla toplumla paylaşacaklarını da ifade etti.
 

ARŞİV