Başkan Öztürk, Fenerbahçe Lisesi'ndeydi

Her hafta bir okulu ziyaret ederek, okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleriyle biraraya gelen Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk...

10 Mayıs 2012 - 14:07

Her hafta bir okulu ziyaret ederek, okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleriyle biraraya gelen Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk geçen hafta Fenerbahçe Lisesi’ni ziyaret etti.

Fenerbahçe Lisesi Müdürü Mehmet Bengli ve Okul Aile Birliği üyelerinin kahvaltı davetine katılan Öztürk’e, Kadıköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Güleser Orhan, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Tapanile Fen İşleri Müdürü Murat Aslan da eşlik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Aya ’ın da katıldığı ziyarette okul yöneticileri, Başkan Öztürk’den “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında, okul bahçesinin Kadıköylülere açılması için bakımının yapılması, çiçek dikilmesi ve düzenlenmesini istediler. Okul bahçesinde yaz aylarında Kadıköylülere yönelik etkinlik düzenlenmesini de isteyen Fenerbahçe Lisesi Müdürü Mehmet Bengli de, Kadıköy Belediyesi’nden proje üretmelerini ve destek olmalarını istedi. Başkan Öztürk, belediye olarak her zaman eğitim kurumlarına destek verdiklerini tekrarlayarak, Fenerbahçe Lisesi’nin bahçesinin elden geçirileceğini, çiçek dikilip düzenleme ile güzelleştirileceğini kaydetti.


ARŞİV