Başkan Öztürk Gönüllüler'le parkta buluştu

Feneryolu Gönüllüleri ile Özgürlük Parkı’nda, Pazar günü de Kriton Curi Parkı Gönüllüleri ile Kriton Curi Parkı’nda kahvaltı eden Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, gönüllüler ile sohbet etti.

17 Ekim 2012 - 13:52
Geçtiğimiz hafta Cumartesi Feneryolu Gönüllüleri ile Özgürlük Parkı’nda, Pazar günü de Kriton Curi Parkı Gönüllüleri ile Kriton Curi Parkı’nda kahvaltı eden Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, gönüllüler ile sohbet etti, taleplerini dinledi.
Başkan Av. Selami Öztürk, Kadıköy Belediyesi’nin hizmetleri ile projelerinden bahsederek gönüllülere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kadıköylüler’le tek tek ilgilenen Selami Öztürk Basın Danışmanlığı’na bağlı olarak Sosyal Medya ve Halkla İlişkiler birimlerini kurduklarını, Kadıköylülerin talep ve ihtiyaçlarına anında cevap verir hale geldiklerini vurgulayarak, “Halkla İlişkiler birimindeki görevli arkadaşlarımız mahallelerdeki vatandaşlarımızla temas halinde olacaklar, belediyemiz müdürlerini direkt olarak arayarak sorunlarını çözecekler. Sosyal Medya aracılığıyla Kadıköy Belediyesi hakkında çıkan tüm haberler takip edilerek halkımız anında doğru olarak bilgilendirilecek” dedi.
Kriton Curi Parkı’nda Ekim ayında doğan gönüllüler için toplu pasta kesilmesinin ardından parka çay içmeye gelen nişanlı bir çift günün hoş bir sürprizi oldu. Başkan Öztürk, fotoğraf çektiren nişanlı çiftle bir süre de sohbet etti. Selami Öztürk nişanlı çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. Parkta oturan diğer Kadıköylülerle konuşmak üzere çiftten izin isteyerek yanlarından ayrıldı. Engellilere vermiş olduğu destekler nedeniyle bir vatandaşımız da Başkan Öztürk’e teşekkür etti.

ARŞİV