Başkan Öztürk, Yeşilbahar İlköğretim Okulu'ndaydı

İlçedeki okulları her hafta ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, bu hafta da Yeşilbahar İlköğretim Okulu’ndaydı.

27 Ocak 2011 - 13:50

İlçedeki okulları her hafta ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, bu hafta da Yeşilbahar İlköğretim Okulu’ndaydı.


Her hafta bir okulu ziyaret ederek öğretmen ve okul aile birliği üyeleriyle kahvaltı yapan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, 26 Ocak Çarşamba günü Göztepe Yeşilbahar İlköğretim Okulu’ndaydı.
Okul Müdürü Yılmaz Adıgüzel ve Okul Aile Birliği Üyelerinin davetiyle okula giden Öztürk, öğretmen ve velilerle kahvaltı yaptı. Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Arslan, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Tapan, Park Bahçeler Müdürü Güleser Orhan ile Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu’nun da katıldığı kahvaltıda okul yönetimi Başkan Öztürk’e çeşitli isteklerini iletti. Kadıköy Belediyesi’nin ilçedeki okullara her zaman destek verdiğini kaydeden Okul Müdürü Yılmaz Adıgüzel, “Çocuklarımıza daha iyi şartlarda eğitim vermek istiyoruz. Bu nedenle Sevgili Başkanımızdan, Kadıköy Belediyemizden bazı taleplerimiz daha var. Öncelikle okul bahçemizde atıl durumda olan mevcut bir alanın kapatılarak çocuklarımız için çok amaçlı kullanabilecekleri kapalı bir alan haline getirilmesini istiyoruz. Ayrıca sınıflarımaz dizüstü bilgisayar, projeksiyon ve akıllı tahta, öğretmen ve öğrenci dolaplarına da ihtiyacımız var. Bu taleplerimiz konusunda Belediyemizden destek istiyoruz” dedi.
Başkan Öztürk, de Kadıköy Belediyesi’nin ilçedeki okulların taleplerini imkanlar ölçüsünde karşılamaya çalıştıklarını kaydederek, taleplerin değerlendirileceğini söyledi. Yeşilbahar İlköğretim Okulu öğretmen ve okul aile birliği üyeleri, Başkan Öztürk’ü çiçekle uğurladılar.

 


ARŞİV