Başkan Öztürk'le görüştüler

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Hasanpaşa Mahallesi Gönüllüleri’yle 18 Kasım Pazar günü Nabizade’de verilen kahvaltıda biraraya geldi.

29 Kasım 2012 - 15:14
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Hasanpaşa Mahallesi Gönüllüleri’yle 18 Kasım Pazar günü Nabizade’de verilen kahvaltıda biraraya geldi.
Kahvaltıya katılan gönüllülerle ayrı ayrı sohbet ederek görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Öztürk, uzun yıllar mahallede yaşamını sürdüren Hasanpaşa sakinleriyle eski Kadıköy’ü  konuşurken duygusal anlar yaşandı. Hasanpaşa esnafının da katıldığı kahvaltıda, mahallenin sorunları ve bu konuda neler yapılabileceği konuşuldu. Kahvaltıya katılan herkese teşekkür eden Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam edecekleri konusunda sözleşerek ayrıldılar.
 
KONSERİ İZLEDİLER
Kadıköy Belediyesi Hasanpaşa Gönüllü Evi Kültür Sanat Komite Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Suna Akkurt, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi çatısı altında çalışmalarını sürdüren Gül-i Naz Musiki Topluluğu’nun 21 Kasım Çarşamba akşamı Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde verdiği konserde, Nihavent bir eseri başarıyla icra etti. Hasanpaşa Gönüllü Evi Yönetimi, Akkurt’un heyecanına ve coşkusuna ortak olmanın sevincini yaşadı.
Gönüllü Evi Yöneticileri, konserin sonunda başta Gül-i Naz Koro Şefi Gürsel Mercanlı’ya, konser sunumuyla Özer Öztekin’e ve birbirinden güzel eserlerin icra edildiği gecede emeği geçen arkadaşlarına teşekkür ederek, nice konserler dilediler.
 
BELEDİYE BİRİMLERİ’Nİ GEZDİLER
Kadıköy Belediyesi Hasanpaşa Gönüllüleri, 16 Kasım Cuma günü belediye birimlerini gezerek, belediyenin çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aldılar. 
Etkinliğin tekrarlanmasını isteyen ve geziden büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen Hasanpaşa Gönüllüleri, “Bizlere, bu ayrıcalığı yaşatan Kadıköy Belediye Başkanımız Selami Öztürk'e, emeği geçen ekibine, bu gezimizde Hasanpaşa Gönüllüleri’ne rehberlik eden Cenk Bey’e, Elif Hanım’a, bizleri güler yüzleri ile karşılayıp bilgilendiren ve her sorumuzu cevaplayarak  ilgili yerlere yönlendiren Hizmet Binalarında çalışan görevlilere teşekkür ediyoruz. Tanıtım gezisinin, artık çok daha gerekli olduğunu düşünüyor, bu gezilerin devam etmesini diliyoruz” dediler.

ARŞİV